İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi
04 Kasım

İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi

Tam Plastik Askı çalışanlarına, ?Riccon İlhan Doğan? tarafından , ?İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi? verildi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarını ?help yourself? adı altında kurumsallaştıran Doğan, bu çalışmalarından dolayı Lüksemburg, İsviçre ve Güney Afrika?da yılın adamı ödüllerine layık görülerek, Afrika Swaziland?da 7 yıl boyunca ülke genelinde yapılanma ve ?Eğitim Seferberliği? hizmetlerinden dolayı Swaziland Kralı tarafından ?Lord? ünvanı almıştır.

Tiyatro ile psikoloji, beden dili ve mizahı birleştirerek Riccon Tekniği?ni geliştiren İlhan Doğan, esprili ve samimi sunum tekniği ile çalışanları hem eğlendirdi, hem de beden dili ve iletişim konularında farklı bakış açıları edinmelerini sağladı.

Kendisine firmamıza gerçekleştirdiği ziyaret için çok teşekkür ediyoruz.

İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 01 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 02 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 03 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 04 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 05 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 06 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 07 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 08 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 09 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 10 İnsan Tanıma ve Etkili İletişim - Profesyonel Yaşamda Beden Dili Eğitimi 11