Marks and Spencer ile işbirliğimiz artarak devam ediyor
18 Mart

Marks and Spencer ile işbirliğimiz artarak devam ediyor

Tam Plastik Satış-Pazarlama müdürü Asu Güvener ile Marks and Spencer ile işbirliğimize yönelik yapılan ropörtajı aşağıda bulabilirsiniz:

Merhabalar, bize M&S markası ile olan işbirliğinizin geçmişine dair bilgi verebilir misiniz?

M&S firması ile çalışmaya başlamamız yaklaşık 10 sene kadar öncesine dayanıyor. M&S firmasına ilk etapta bayan çorap, tayt ürünlerinin paketlemesiyle ilgili ürün tedariği ile başladık. Kendilerine plastik kanca ve çorap için karton etiket sağlıyorduk. İşbirliğimizi daha sonra erkek çorap departmanında da ilerlettik.

M&S firmasına iç çamaşırı ve klipsli askı tedariğine nasıl başladınız?

2015 Mart ayı itibariyle iç çamaşır askılarında, yine aynı senenin Ağustos ayı itibariyle de klipsli yetişkin askılarında onaylı tek tedarikçi konumuna yükseldik. Dünyadaki tüm Braiform ofisleri ile aynı anda yeni askıların üretimine ve tedariğine başladık. Hem Türkiye hem de çevre ülkelere Braiform-Tam Plastik olarak Türkiye?den hizmet veriyoruz.

İleriye yönelik çalışmalarınız, hedeflerini nelerdir?

Hedefimiz tüm müşterilerimize olduğu gibi M&S üreticilerine de zamanında, hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Bu prensipleri benimsediğimiz takdirde hem müşteri sayımızı hemde müşterilerimize satış yaptığımız ürün çeşidi ve adedini arttıracağımıza inanıyoruz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.