İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü
10 Nisan

İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü

Tam Plastik, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB), tarafından düzenlenen "2018 İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"ninde "Plastikten Diğer Eşyalar" kategorisinde ihracattaki başarısı ve ülke ekonomisine sağladığı katkı sebebiyle 3. lük ödülüne layık görüldü.

İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister'in ev sahipliğinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenen ödül törenine; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreteri S. Armağan Vurdu, STK ve Dernek Başkanları, İKMİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve sektör firmalarının temsilcileri katıldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, "2018 yılında toplamda 168,1 milyar dolarlık ihracatla, Türkiye Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırdık ve en önemlisi, bu başarıyı adeta tek bir vücut gibi hareket ederek yine hep birlikte başardık. Kimya sektörü olarak bu tarihi başarıda büyük bir pay sahibi olduk. Kimya sanayi, 2018 yılını yüzde 8,23'lük artışla 17,4 milyar dolar ihracatla üçüncü sırada tamamladı" dedi.

Bu ödülü almamızda katkı sağlayan değerli çalışanlarımız ve müşterilerimize teşekkür ederiz.

İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü 01 İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü 02 İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü 03 İKMİB 2018 - İhracatın Yıldızları Ödülü 04